Whyyy

 
 
Jag har liksom kommit hem till Dan och bara efter 10 minuter ser det ut såhär i hans hall. Tur att han är van stackarn, Dan-van-över-Joss-kaos 😞 Jag slås verkligen av hur typiskt det är mig. Jag kastar ner allt jag jag ser i en påse för att jag inte hinner packa innan jag går hemifrån, då jag såklart missbedömt tiden och har för brottom. Sedan inser jag att det enda viktiga ligger på botten och häller ut allt. Oxå typiskt mig att när jag märker det så ser jag större nöje i att göra ett blogginlägg om det än att plocka upp det, haha
| | Kommentera |

Trött tjej

 
 
Whaa sorry för dålig uppdatering, men dagarna är fullproppade från tidig morgon till sen kväll. Det är mycket nu, men samtidigt känns det såå roligt att allt är igång. Asså trots skönhetsfiltret på snap ser man hur trött jag är... Men just inatt sov jag bara en och en halv timme typ så det är ändå förståerligt. Det är tidiga möten och sena inspelningskvällar. Men kul är det iallafall! Stockholm har prövat mig mycket denna gången, har träningsvärk i hela kroppen så mycket jag gått vilse, och sen fått springa för att hinna 😅 Menmen, jag har har däremot förstått vitsen med serietidningar och tycker det är ett riktigt roligt påhitt. Godnattsago-ledare är min grej nu 😎 Fast jag avskyr att springa... Ändå gör jag det väldigt ofta, fast ofrivilligt då.
 
Detta för att jag:
 
1. Alltid måste skynda till ställen för att inte komma försent då jag har noll tidsuppfattning och inser fem minuter innan jag ska vara där att jag borde gått för 10 minuter sedan.
2. Alltid går dubbelt så mycket än vad jag hade behövt göra då jag har noll lokalsinne och går vilse hela tiden. I och med att jag både tappar bort mig och redan innan hade en snäv tidspress så kan man säga att det blir ett rejält springpass.
 
Därför avskyr jag att springa, det påminner mig om att jag ännu en gång missat att hålla koll på klockan, eller paniken över att jag tappat bort mig någonstans. Jag känner inget välbehag alls när tränar och väljer att springa - bara ren stress 😅 I framtiden, när jag förhoppningsvis övat upp dessa färdigheter jag inte föddes med, så kanske jag kan testa springning igen, som ett träningspass liksom. Hört massor som säger att det är en del av deras liv, de där härliga springturerna på morgonen i naturen. Det låter ju underbart, men fram tills att jag inte kopplar det till mina dagliga panik-rundor så vägrar jag. 😬
 
Nu är det dags för jobb igen. Sedan sovaaa 🙌
| | En kommentar |

Makoto Bento

(null)

 

Bara den här morgonen kan jag konstatera 3 saker:

  1. Carla bedömde rätt om min lokalförmåga
  2. Jag hatar att springa
  3. Snapchats-kartan är världens bästa uppfinning

 

Stressig morgon. Nu blir det sushi med Dan iallafall 😃

 
| | Kommentera |
Upp