4 augusti 2018

Ny kameraväska

 
 
Det är svårt att se på bilden tyvärr, men baksidan är vadderad och formad på ett bekvämt och luftigt sätt. 
 
På ena sidan kan jag ha mitt enbensstativ som jag alltid har med mig 🙌 
 
 
På andra sidan längst ner finns själva kamerafacket. Det lurar en lite, men lyfter man på de blå ''kuddarna'' så upptäcker man att det finns gömda utrymmen. I kamerafacket kan jag få plats med min kamera med objektiv, två blixtar och två objektiv. Det finns även ett fack för ex. minneskort/kamerabatterier.
 
Och på samma sida finns ett fack för datorn. Många smidiga fack och de är verkligen rymliga! 
 
Jag vet inte om det syns men i facket där fram så passade min lilla reflexskärm perfekt! Känns skönt att veta att man alltid har med sig både stativ och reflexskärm på foto-turerna. På bilden bredvid ser ni mitt favoritfack, där kan jag lägga precis vad jag vill/behöver ha med.
 
 
I fem år fick min förra kameraväska hänga med mig överallt, runtom i Sverige och utomlands. Med tanke på hur använd den är så måste jag säga att kvalitén på Andersson kameraväska är fantastisk. Den är givetvis sliten här och där. En dragkedja har lossnat men då det fanns två så går den fortfarande att stänga. Annars är det inget större fel på den. Varför jag bytte var för att jag behövde en större, och allra helst en där det även fanns ett datorfack i. Jag tycker om att ha kameraväskan med mig överallt, även fast själva kameran hänger runt min hals hela tiden. Därför ville jag införskaffa en kameraryggsäck istället för en väska, då kan jag ha med den på ett annat sätt utan att den är i vägen. Här ovan visade jag min nya ryggsäck. Det blev en Thule Aspect DSLR ryggsäck, vilket är en vädertålig, bekväm och rymlig kameraväska. Jag är en så länge riktigt nöjd! Ni kan hitta väskan HÄR
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress