8 december 2018

Veckans Brott

Övrigt

(null)


Godmorgon! 
Varit vaken ett tag men tycker det är skönare att unna sig en "vilo" morgon istället för sovmorgon på helgen. Äta frukost i lugn och ro och bara ta det lugnt. Just nu är jag inne på min andra kopp kaffe medan jag tittar på Veckans Brott.  Annars brukar jag titta på kalla fakta, uppdrag granskning eller någon längre dokumentär. När det gäller tv program har jag alltid varit sån, jag har nog aldrig sett ett helt Paradise Hotel avsnitt eller liknande, tröttnar fort om man inte lär sig något på det. Jag blir bara stressad av den sortens drama för ingenting.

 Tror jag började titta på veckans brott redan när jag var 10-11 år och det började sändas. Tycker det är så tråkigt att GW inte ska vara med längre. Å andra sidan förstår jag att han slutade, det är inte dåligt att ha spelat in 16 säsonger och 161 avsnitt. Det är bra jobbat och tittarsiffrorna har hela tiden varit på topp. Jag tycker han hade en så härlig kommentar i programmet när han berättade varför han tyckte det var dags att gå vidare:

"Igår fyllde jag 73 och då slogs jag av att man borde börja planera för sin framtid" 

Haha så underbar. Nu ska jag fortsätta kolla, för tack och lov har jag inte följt veckans brott varje vecka så har en del att ta igen. Efter det blir det julbakning med familjen. Lea och jag ska baka pepparkakor på golvet som Pippi. Precis som förra året 😀
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress