19 maj 2018

Äntligen min tur!

 

Jag har fotat balbilder i fem år nu. Det här året var det jag som stod framför kameran dock! Wihoo! Som jag har längtat varje år jag fotat uppklädda tjejer och killar som skulle iväg på balen. Jag hade verkligen velat visa er de bilder som jag fotade på mig själv igår morse och sedan de bilder min underbara vän och duktiga fotograf Astrid Svengren tog på mig vid fästningen igår. Men klumpigt nog så glömde jag datorladdaren i skolan i torsdags..... Jag hoppas dock kunna publicera de här på bloggen någon gång under nästa vecka! 

 

Men hur var gårdagen då?

 Gårdagen var underbar. Som ni ser på bilden ovan så hade jag mega långt släp. Det var inte jätte praktiskt.. Fick flera gånger under kvällen knacka på olika ryggar och förklara att jag inte kom någon vart när de stod på mitt släp haha! Stackarna, fast det ledde oftast till en del skratt. 
 
Här fixar Cici mig och tvingat i mig choklad så jag ska orka, det var en bra metod tycker jag.  Tänk att det var hela fem år sedan jag fotade henne inför hennes bal, sån sjuk känsla. För att inte tala om hemska bilder?! Asså bilderna jag tog, inte Cici, hon var vacker som en prinsessa. Världens finaste syster. Jag kommer publicera dessa bilder nu i veckan, när jag gör ett bal-special inlägg med balbilder från åren som gått. Men kan ärligt säga att jag funderade på att inte publicera de bilderna, sedan kom jag på att det är väl förhoppningsvis positivt att jag inte är stolt över något jag gjorde för fem år sedan, precis när jag fått kameran. Utveckling är väl ändå det allt handlar om. 
 
 Världens bästa syster <3
 
Cici ville också med, så hon försökte gömma sig under mitt släp ...
 
Jag behövde handla en större väska innan middagen, varav jag fick gå i nordstan med mitt långa släp. Kände mig något löjlig när folk stirrade på mig och skrattade åt min något   exceptionella klädval för en shoppingdag. Men vad gör man inte för en väska, blev dessutom riktigt nöjd trots att jag gick till första bästa butik och la den första väskan jag hittade på disken. 
 
Jag förstår inte varför samlingsplatsen innan balen var vid en korvkiosk? Omöjligt att inte bli akut hungrig.. 
 
 
 Supermysig kväll <3
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress