''Ett avsnitt om ett av 2010-talets mest bisarra fall. Seriemördaren Stephen Port lämnar solklara spår efter sig, bland annat ett lik utanför hans egen ytterdörr. Trots att han råkar ange sig själv lyckas polisen inte lösa fallet." 

En kort beskrivning av ett invecklat och upprörande fall ni kan lyssna på i Seriemördarpodden HÄR. Med hjälp av Bok-Herman har jag skrivit manuset och måste säga att det är skrämmande hur polisen agerar i den här sorliga historien. Är överrtygad om att det handlar om ren homofobi och fördomar från deras sida. Sorgligt att det förekommer på 2010-talet.

Avsnittet gjordes tillsammans med instagramsidan @googlemord. Där finns ett inlägg med ett flertal bilder och information om veckans fall. Gå in och kika där! Jag kan verkligen rekommendera den instagramsidan, där hittar ni en mängd bilder från platser på Google Street view både i Sverige och världen över där det skett kända och okända mord. 

Det är inte bara den fenomenala idén om att använda Google street view jag tycker om, @googlemord har rejält med fakta, är insatt i fallen och har en bra struktur samt många bilder. Läste en kommentar om att det blivit en följares morgonrutin att gå in och läsa på där, den rutinen tänker jag ta efter 😄 Har även fått mycket bra tips från  @googlemord  som med stor sannolikhet kommer komma i Mördarpodden 2019 🙊 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress