(null)

Bild på Dan Dan Dan Dan och Dan


Blev en impulsresa för ett nytt, roligt podd-projekt. Kommer berätta mer om några veckor, men jag tror vissa av er kommer gilla det 😃 Just nu sitter jag och lyssnar livepodd när Dan spelar in Fan of History. Gillar inte att jag inte kan pausa eller spola tillbaka som jag brukar kunna när jag lyssnar på FoH, men annars är det väldigt intressant! 


Vi har precis gått igenom ett manus för Mördarpodden som vi ska spela in imorgon. Jag har läst upp och berättat om fallet för hela min familj (en i taget) och för min manus-provlyssnare. Det är egentligen min brors vän, Viking, som jag har tvingat till att lyssna på otäcka fall medan brorsan är på träning. Eller tvingat och tvingat, har mutat honom. Chips, läsk och tv-spel.  Själv sitter jag bredvid och läser upp. Det blir rätt kul ibland - ni vet när man läser upp något riktigt tragiskt och så ropar han rakt ut "JAAA!", och jag tittar upp förvånat på honom men så har han såklart gjort mål... Men! Nu tänker ni säkert att han inte lyssnar på det jag säger eller ger någon feedback. Han är grym på det också, och ställer frågor som gör att jag inser att informationen i manuset behöver förtydligats just där. Så är helt klart nöjd med min manus-provlyssnare, Viking! 


Undertiden jag har skrivit detta så har jag glömt att lyssna på vad Dan säger, och då man inte kan spola tillbaka så får jag nog vänta tills jag kan det 😄 Nu blir det att finslipa på vårt nya, roliga projekt. Hörs senare!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress