30 januari 2019

Tänk om...?

Övrigt

(null)
(null)

Tänk om...?

Tänk om det fanns en podcast som inte bara presenterade olika konspirationsteorier, utan även granskar deras trovärdighet? Tänk om man hittar fakta och logik i vissa  konspirationsteorier? Eller om man inser att man får "tänka om" och lägga foliehatten på hatthyllan? 


Min grymma kollega, Tobias Henricsson, har precis dragit igång sin nya podcast "Tänk om...?" vars avsnitt kommer börja släppas nu i vår. Varannan vecka granskar han en ny myt och du finner avsnitten både på poddapparna och på youtube. 


Tänk om DU kunde bidra till att denna podcast förverkligas? Det kan du! Genom Kickstarter kan du vara med och förverkliga podcasten "Tänk om...?". Som tack kommer du att kunna önska konspirationer eller myter. Vilken myt tycker du borde granskas? 


Jag själv kan knappt vänta tills den kommer ut! Själv är jag skeptiskt mot foliehatten, samtidigt som jag gärna tar på den ifall det finns logik och bevis bakom. Jag tokgillar både idén och namnet på podden, såhär skriver Tobias själv om "Tänk om...?":"De senaste åren har fakta hamnat i skymundan för åsikter, myter och konspirationer. Detta vill vi göra något åt. Med hjälp av vetenskap försöker vi se om olika myter, vandringssägner och konspirationer verkligen är troliga eller inte. Namnet på podden är medvetet tvetydigt. Om man gillar konspirationer kan man läsa det som "tänk om det här stämmer". Men om man är mer vetenskapligt inriktad kan man istället läsa det i kontexten "tänk om, tänk rätt".

Vi hoppas att ni kommer att tycka om Tänk om...?


Läs mer om podden på http://prsmedia.se/index.php/portfolio/tankom.


Länk till Kickstarter: https://www.kickstarter.com/projects/tankom/ny-podcast-tank-om-new-podcast-what-if


Tack för ert stöd! /T" Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress