Här kommer ett inlägg som jag publicerade för ett tagsedan men som jag tänker är aktuellt nu när Mördarpodden släppts på poddapparna och fler lyssnar på avsnittet om Kris och Lisanne: 

 

Om du har lyssnat på Mördarpoddens  avsnitt om det mystiska försvinnandet i djungeln så här kommer bilderna. Ps. Om du vill se alla bilder plus de mer obehagliga så kan du klicka här nu på en gång:  LÄNK 

 

Glöm inte att skriva i kommentarerna vad DU tror hände! 

 

Här kommer bilder som inte innehåller något känsligt:

 

(null)

Kris Kremers och Lisanne Froon. (Bildkälla: Imgur)
 

    Bild på Lisanne Froon från samma dag hon försvann. (Bildkälla: Imgur)

 

 

Bild på Kris Kremers på samma plats.(Bildkälla: Imgur)

 
 

Ravinbilden. (Bildkälla: Imgur)

 
 

Ravinbilden - oklart vad det står men tydligen ser vissa en kropp där. (Bildkälla: Imgur)
 

En kvist med plastpåsar på och godispapper på en sten. (Bildkälla: Imgur)

 

 

 

 

 

Det här är förmodligen Kris Kremers hår. Något som liknar blod ska synas vid hennes tinning. 

(Bildkälla: Imgur)

 

 

 

 
Har du inte lyssnat ännu och undrar vd detta är för skumma bilder kan du lyssna här: 
KRIS KREMERS & LISANNE FROON - YOUTUBE
 
 
 
Emil

Jag tror det var en olycka, den ena skadade sig på något sätt och den andre försökte hjälpa, men var hopplöst med tanke på var dom var. Känns som det finns mycket mystiskt med detta, men samtidigt känns det som att man övertänker allt och så är svaret att det är ett enklare svar än man tror. Har kollat på fakta om detta i hur många timmar som helst, men är svårt. Men du, ska ni inte göra ett avsnitt om Madeleine McCann? Ni gör det bra du och Dan, önskar jag hade erat jobb, är en true crime nörd!

Svar: Bra teori! Håller med. Det fallet står med på listan över fall vi vill göra, men ska lägga på minnet att du också vill höra om det! Åh tack så mycket, kul att du gillar det vi gör! :)
Josefine Molén

Anonym

För många mystiska faktorer spelar in. Hade de velat överleva hade de klarat sig och varit vid liv idag. För konstiga ledtrådar för att vara en olycka. En gärningsman finns som inte lyckats helt att få det att se ut som ett ”icke mord”.

Emil

Det som talar för brott är att det bara under 2014 försvann 51st människor i det där området om nu mina källor stämmer, då börjar det lukta seriemördare, nåt för herr Hörling!

Svar: Oj! Enligt vilken källa då?
Josefine Molén

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress