15 september 2019

Konspirationshöst

Övrigt

(null)

En av mina nya poddfavoriter i höst? Det kommer helt klart vara "Något Kajko" med Brutti och Dawwa. 

Ni som lyssnar på Seriemördarpodden vet ju vem Dans grymma ljudtekniker Dawwa är - och i Något Kajkos höstspecial kommer Dawwa och Brutti gå igenom händelser som har mängder med konspirationsteorier kring sig. Lyssnade precis på 9/11 och det var SÅ intressant och spännande avsnitt. 

Min höst kommer sannerligen vara fylld av konspirationer med Tobbes podcast Tänk Om...? Och Något Kajkos höstspecial Konspirationsbonanza. Det är detta jag älskar med poddar - hur de kan ha samma tema - skiljas åt i övrigt (i tex berättande/diskussionspodd) men ändå ger båda en precis den upplevelse man vill ha. 

Något Kajko är en diskussionspodd, precis som Mördarpodden. Och jag är riktigt imponerad av dessa två då jag själv vet hur svårt det är att få till balansen i att vara personlig men ändå proffsig - humoristiskt på sina ställen utan att tära på spänningen,  berätta om egna erfarenheter och tankar utan att tappa tråden. För att inte tala om hur viktigt det är att ämnet och informationen i avsnittet är intressant och berör lyssnaren. Dawwa och Brutti -  ni fick till det PERFEKT. 

Lyssna HÄR eller där poddar finns!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress